Rychlé odkazy

Erb městyse Šatov
Úvod » Letní ozdravný pobyt

Letní ozdravný pobyt

Konečně nastalo námi tak  dlouho očekávané  datum. V pondělí 27.5.2024 se 25 žáků z 2. a 3. třídy rozjeli na Letní ozdravný pobyt do Březové. Cesta uběhla rychle a před námi se objevil pohádkový svět. V ohromném areálu to opravdu vypadalo, že jsme se propadli do pohádky.

Po rozdělení chatek, vybalení a zabydlení jsme si prohlédli velký areál, abychom věděli, kde co je. Byla nám přidělena skvělá instruktorka Eva, která nám vše vysvětlila a po celou dobu pobytu se nám věnovala. Zažili jsme hodně dobrodružství, ale také hodně adrenalinu. Zkusili jsme si rafty, strašidelné a čarodějnické hrady, kde jsme museli hledat různé ingredience, abychom se dostali z hradů ven. I v muzeu to bylo strašidelné. I když akce byly dobrovolné, děti byly odvážné a do hradů vstoupily i vyšly. Bongo bylo náročné lezení ve výšce s různými překážkami. Velkou námahu jsme si zkusili jako horolezci na umělé stěně. Také na trampolíně jsme si užili legrace. Nejtěžší a nejodvážnější disciplína byla lezení v lanovém centru. Zkusili si to všichni, ale jen opravdu pár dětí zvládlo tuto velmi náročnou a adrenalinovou disciplínu dokončit. Výška to byla opravdu pořádná.  Kdo chtěl, mohl si vyzkoušet seskok volným pádem.
Poslední večer nás čekala diskotéka s překvapením. Děti si opravdu tancování užily, předtancovávali na pódiu a i žáci z jiných škol podle  nich tancovali. Některé děti byly unavené a šly spát. Ti ostatní, kteří vydrželi na překvapení, jistě nelitovali. Na závěr diskotéky byla úžasná
ohnivá show, kterou si pro nás připravili instruktoři. Poslední den dopoledne 29.5.2024 byl ještě naplánovaný program a po obědě jsme se rozjeli domů. Letní ozdravný pobyt se vydařil, děti byly úžasné a počasí nám přálo.
                                                                                                                                  Šárka Ahmed Saleh Ibrahim